Vlees in elk seizoen

BestelBoxWat is er mooier als we het vlees voor elk seizoen kunnen varieren. Welnu, dat hebben we gedaan. In onderstaande tabs vindt u per seizoen wat u per pakket kunt bestellen. Ofschoon we een indeling maken per seizoen kunt u alleen bestellen hetgeen op dat moment als seizoen aangegeven staat. Dus bijvoorbeeld in januari kunt u niet bestellen hetgeen voor het najaar is aangegeven. Elk pakket is qua gewicht rond de 9 Kg. en kost €95,= en is goed voor 3 weken vlees voor een gezin van 4 personen. Top Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
 

Waarom geen spareribs en varkenshaas?

Het lijkt logisch ook die delen in de samenstelling van de pakketten onder te brengen. Echter er zitten maar relatief weinig spareribs en varkenshaas in een varken. Dat zou betekenen dat in het ene pakket er wel spareribs en varkenshaas komt en het andere niet, simpelweg omdat er niet meer in het varken zit. Dat is niet wenselijk. Natuurlijk kunnen we deze producten indien gewenst meeleveren, maar het is dan niet gegarandeerd afkomstig uit het varken dat u hebt besteld. U krijgt die dan van een ander varken van de houderij als dat voorradig is. Elders bijbestellen doen we natuurlijk niet, want we werken met onze eigen varkens. Wilt u wel spareribs en/of varkenshaas in het pakket erbij, geef dat dan aan op het bestelformulier. of bel: 020-34 18 611. We voegen dat dan alsnog voor u toe en uiteraard met dezelfde kwaliteit!


Al het vlees is in principe glutenvrij; het is echter wel geproduceerd in een ruimte waar ook producten, weliswaar op een ander moment, gluten worden gebruikt in de productie. Er worden geen e-nummers, suiker, bindmiddelen of andere middelen gebruikt die niets met vlees te maken hebben. Wel worden er in worsten e.d. natuurlijk gedroogde kruiden, verse peper en een heel klein beetje zout gebruikt om deze een goede smaak te geven zodat ze direct gebruikt kunnen worden. Nu bestellen? Klik hier. Of bel: 020-34 18 611